Antók Mérnöki Iroda – távközlés szakértés oktatás kereskedelem – AMI számít

Távközlés mérnöki és informatikai tevékenységgel-, kereskedelemmel-, igazságügyi szakértéssel-, műszaki tanácsadással-, oktatásszervezéssel-, technológiafejlesztéssel-, építésvezetéssel foglalkozunk. Kiemelt szakmai területünk az FTTH hálózat fejlesztés-, létesítés és üzemeltetés és a Wi-Fi biztonság.

Webáruházunkban az általunk forgalmazott eszközök és megoldások jó része azonnal megvásárolható.

Szakembereink több csaknem 30 éve képviselik a német LANCIER Cable-t és az Antók Mérnöki Iroda látja el a LANCIER Cable kábelhálózat építő gépek és eszközök magyarországi kereskedelmi képviseletét.
Kábel behúzáshoz- és eltávolításhoz a Carima GLISS kábelsíkosító termékcsaládot forgalmazzuk.

A legjobb behatolás védelemmel rendelkező, felhőből felügyelhető vállalati Wi-Fi megoldást kínáljuk. A több mint 30 bejegyzett szabadalomra épülő AirTight Wireless Intrusion Prevention System WIPS a világ legjobb Wi-Fi biztonsági rendszere, aktívan felügyeli a rádiófrekvenciákat és megvédi infrastruktúráját a legkülönfélébb vezetéknélküli veszélyektől.

A 13 évvel ezelőtt útjára indított „Új hálózatos technológiák előadássorozat” programunk befejezése után, 2014-től új formában- és tartalommal visszük tovább szakmai felnőttképzési küldetésünket.

Reklámok